Este pregătit Gheorghe Turda de o nouă relație? Ce spune solistul despre viața lui sentimentală!

 

În exclusivitate la Antena Stars, îndrăgitul cântăreț de muzică popular a vorbit despre situața lui amoroasă.  După despărțirea de Nicoleta Voicu, Gheorghe Turda (73 de ani) pare hotărât să-și refacă viața.

 

După un mariaj de 37 de ani, încheiat brusc, și o legătură eșuată cu Nicoleta Voicu, Gheorghe Turda vorbește deschis despre iubire. Marele artist a dezvăluit că este dispus să își refacă viața amoroasă, argumentând, în direct la Antena Stars, că singurătatea ucide.Mai optimist ca niciodată, Gheorghe Turda a declarat că deși în aceste momente nu se află într-o relație, cu siguranță ceea ce este menită să vină, o să-și facă loc în viața lui. Mai mult decât atât, într-o notă amuzantă, a afirmat că nu are de gând să stea singur până moare.

 

"Sunt în stand-by, când e sa vina o sa vina. Singurătatea ucide, iar eu nu o sa rămân de unul singur pana mor. O data și o data o sa vina cineva și în viata mea. Mai este timp, eu oricum ma descurc singur în orice, dar nu e vorba de treabă sau de ajutor, este legat de suflet.", a mărturisit Gheorghe Turda, în direct la Antena Stars.

 

Gheorghe Turda pare mereu bine dispus, dar în adâncul sufletului ascunde o mare dramă ce s-a petrecut în urmă cu 11 ani, când soția lui a murit. Solistul a pierdut-o pe Elisabeta Turda, ex-balerină a ansamblului Rapsodia, în anul 2009, după ce femeia a pierdut lupta cu leucemia la vârsta de 61 de ani. Cei doi au fost unul lângă celălalt timp de 37 de ani și au două fete împreună, pe Anca și pe Voichița, iar acum se bucură și de prezența nepoților în viața sa, însă singurătatea își spune cuvântul uneori.

 

Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că a fost lângă femeia iubită în clipele în care se zbătea între viață și moarte. A suferit enorm când o vedea cum se chinuie, iar pierderea ei a fost și mai grea. Cu toate că a mai avut alte relații după pierderea soției sale, Gheorghe Turda nu s-a mai recăsătorit niciodată, iar acum este din nou singur, după cum a povestit la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest