Este Rebecca preferata Anamariei Prodan? Bebeto: ”Face tot ce poate!”

 

Bebeto susține că sora ei face tot posibilul pentru a intra în grațiile mamei lor și a primi astfel mai mulți bani din partea acesteia.

În cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt”, Bebeto și Sarah au susținut, destul de hotărât, că Rebecca ar fi preferata mamei lor. Mai mult, Laurențiu Reghecampf jr spune că fata cea mare a impresarei chiar depune eforturi susținute pentru a fi pe primul loc în preferințele mamei sale.

”Toți știm că ea vrea să fie favorita mamei, să îi dea mai mulți bani... să o posteze pe Insta. Cu toții știm că Rebecca face tot ce poate.”, spune Bebe.

Rebecca a recunoscut că este posibil ca frații ei să aibă dreptate și că mama ei îi dă tot ce vrea ea, când vrea. Ea a argumentat că primește bani pentru că nu-i împrăștie ca fratele ei. ”Cred că mama îmi dă mai multă libertate să zicem, să îmi cumpăr chestii. Eu nu dau bani să ies, sau pe jocuri, ce își cumpără Bebe. Eu dau bani pe haine, chestii de casă, mobilă.”, spune Rebecca.

Anamaria Prodan a împrumutat de la Rebecca, fără să îi ceară însă acordul, câteva obiecte vestimentare. În momenul în care a văzut că mama ei i-a luat hainele fără să o anunțe, Rebecca a dat de înțeles că nu prea i-a convenit, însă a trecut cu vederea. ”Când am ajuns la mama am observat că era îmbrăcată în hainele mele, fără acordul meu. E ok. Era drăguță.”, a spus Rebecca


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest