"Eu m-am dedicat în cei 28 de ani publicului meu!" Fuego, declaraţii despre cum şi-a ţinut fanii aproape

 

Fuego a vorbit despre viața personală și despre cum se simte acum, la cei 45 de ani. Acesta a spus că de-a lungul anilor, în fiecare proiect în care a fost implicat, artistul s-a dedicat total.

"Această meserie nu e ușoară. Să fii artist înseamnă o ai responsabilitate mare. Nu am făcut nimic doar de dragul de a face. În orice proiect pe care l-am realizat am pus suflet.

Eu m-am dedicat în cei 28 de ani publicului mei. Fiecare proiect pe care l-am avut s-a bucurat de succes.", a declarat Fuego, pentru Antena Stars.

Marele cântăreț, Fuego, a scris și o carte, pe care urmează să o lanseze chiar luna aceasta, când artistul împlinește vârsta de 46 de ani.

"Este o carte de confesiuni. În ea cred că se va regăsi fiecare român pentru că eu, deși nu sunt scriior, mi-am așezat gândurile în cei 27 de ani. Am scris despre colegii mei, mari persoanalităț​i culturale, pe care i-am cunoscut în toți acești ani.

La sfârșitul cărții va fi un CD cu cele mai frumoase cântece pe care le-am lansat și compus încă din perioada pandemiei. Pe 23 august, de ziua mea, se va lansa cartea în toate librăriile.", a mai adăugat cântărețul.

Artistul se simte mai bine ca niciodată și se bucură de fiecare moment petrecut pe scenă. Fuego își iubește fanii și le mulțumește, de fiecare dată când are ocazia, pentru susținerea pe care a avut-o de-a lungul anilor din partea lor.

"Sunt un artist ce trăiește de pe urma publicului său. Publicul m-a făcut ceea ce sunt astăzi. E foarte important să ai lângă tine oameni care să te iubească și să te încurajeze în ceea ce faci. Până voi muri, voi cânta pentru că eu nu știu să fac altceva.", a mai declarat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest