Extravaganta Ana Morodan, cu tuk-tuk-ul prin București: „De data asta nu am rupt piciorul nimănui!”

 

Vedeta reality show-ului REAlă, by Ana Morodan a fost turistă în Capitală, plimbându-se cu tuk-tuk-ul, fapt ce i-a adus aminte de aventurile de la Asia Express.

 

 

Ana Morodan e mereu surprinzătoare. Și în ultima ediție a emisiunii de la Antena Stars a fost extravagant și, firesc, a ieșit în evidență. Vedeta a ales o plimbare prin București cu un mijloc de transport specific Asiei: tuk tuk, mașinuța cu 3 roți. Ana Morodan a admirat clădirile istorice din Capitală, pomii înfloriți, dar a făcut și o serie de aroganțe. „La revedere, paysan”, a strigat ea de pe bancheta din spate a mașinuței.

 

Ana Morodan a mărturisit că această plimbare cu tuk tuk-ul i-a amintit de aventurile pe care le-a trăit în Asia Express, atunci când a făcut echipă cu Adrian Teleșpan. ”Stai că... Împinge-mă de fund. Că e prea subțire. Asta ce e, asta, păturică? A, e roată de rezervă. Deci mergem cu tuk-tuk-ul, turiști. Mie mi-a venit durerea. Am mai avut o experiență din asta, dar de data asta nu am rupt piciorul nimănui. Vezi că cu tuk tuk-ul te răstorni foarte repede”, a povestit Ana Morodan.

 

Dacă unora dintre șoferi le-a făcut cu mâna și le-a arătat și inelele sale, altora le-a arătat disprețul. Bineînțeles, ținuta a fost una pe măsură. Ana Morodan a purtat un sacou, o fustă și o pereche de ochelari în nuanțe de mov. Ce-i drept, vedeta a avut nevoie de ajutor în momentul în care s-a urcat în așa numita caleașcă, din cauza rochiei. „Uite un magazin erotic”, a mai remarcat vedeta. Apoi a trecut la o altă stare: „Câte personalități în mine, una care face cu mâna, ca Elizabeth, Regina Angliei, Lizzy, cum îi zicem noi, și alta în care îmi vine să scuip. Bine, n-am făcut-o până acum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest