Fănica ar fi împlinit azi 40 de ani! Betty Vișănescu, mesaj emoționant: „Este prezentul, nu trecutul!”

 

Fosta soție a lui Florin Salam și-ar fi aniversat astăzi 40 de ani. Din păcate, din cauza unei boli crunte, s-a stins în 2009.

 

Mama lui Betty Vișănescu și a lui Dani Stoian s-a stins fulgerător în urmă cu 13 ani, răpusă de o boală cruntă, lăsându-i pe cei apropiați cu sufletele împietrite de durere. Astăzi ar fi împlinit 40 de ani, iar fata ei și a lui Florin Salam păstrează încă vie amintirea celei care i-a dat viață și a comemorat-o într-o modalitate aparte.

 

Betty Vișănescu a postat pe InstaStory o imagine și un mesaj pe care le-a publicat anul trecut, în aceeași zi. Fiica lui Florin Salam își amintește cu drag de femeia care i-a dat viață, susținând că pentru ea, Fănica este ”încă prezentul, nu trecutul”.

„Astazi ar fi fost ziua ei.. Pentru mine ea inca este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viata, o voi iubi la infinit #Mama 🤍”, a scris Betty Vișănescu pe Instagram.

 

Fănica s-a stins pe 12 aprilie 2009, mult prea devreme pentru a-și vedea copiii cum cresc și se dezvoltă. În primăvară, fratele ei, Florin Albu, din fața mormântului fostei soții a lui Florin Salam, a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars: „Simt durere în suflet, până vom ajunge și noi, familia, acolo unde este ea. Nu avem cum să uităm niciodată cât vom trăi pe acest Pământ... frații ei, părinții ei, copii ei, e greu... e foarte greu. Pentru tot ce înseamnă familia Fănicăi, inclusiv copiii ei, pentru noi, Fănica a fost o prințesă, o soră iubitoare, o mamă iubitoare, milioasă, sufletistă, ea ne-a iubit pe toți, pe fiecare în parte”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest