Fă-ți o programare la salon în București prin intermediul aplicației Stailer! (P)

 

Timpul este o resursă foarte importantă. Dar din păcate, în ziua de astăzi parcă nu este niciodată suficient. Totuși, fiind mereu capabili de adaptare și evoluție, am reușit să menținem pasul cu schimbările fiecărui secol. Și așa au apărut aplicațiile.

Câte lucruri nu rezolvăm prin niște simple aplicații instalate pe telefoanele noastre? Ne plătim facturile, ne facem cumpărături și ne vin la ușă, ne comandăm mâncare, haine și multe altele. Plus că magazinele de aplicații nu se limitează doar la atât. Sunt o resursă inepuizabilă de informații. Putem foarte simplu să învățăm noi limbi, să ne organizăm mai bine taskurile, să găsim mai rapid o locație și câte și mai câte. Dar știai că acum există implicit și aplicație pentru programări la saloanele de hair&beauty? Îți poți face o programare la salon in Bucuresti sau în alte 40 de orașe din țară, în doar câteva minute, complet gratuit. Mai jos afli toate avantajele utilizării aplicației Stailer.

Aplicația Stailer - must-have în telefonul tău

Vezi aplicatia Stailer pe Magazin Play, App Store, App Gallery. O descarci gratuit, iar utilizarea este la fel. Este destinată atât femeilor, cât și bărbaților. Aplicația este portalul tău de a găsi rapid locuri disponibile la saloanele din oraș, în funcție de dată și oră. Astfel, tu vei merge mereu când îți dorești la salon pentru o transformare. Iată ce avantaje ai:

Nu mai pierzi timp sunând la diverse saloane sau căuându-le pe Google. Pe Stailer sunt înscrise peste 1000 de saloane, iar filtrul activ te ajută să-l găsești pe cel potrivit. Selectezi orașul, genul, serviciul de hair&beauty dorit, data și ora. Într-o secundă primești lista cu locurile ce pot fi rezervate.

Nu mai faci vreun compromis. Se prea poate ca din nevoia de a găsi urgent un salon pentru o anumită dată, să trebuiască să alegi unul care poate nu este pe placul tău. Asta se întâmpla când te programai telefonic, însă acum lucrurile stau altfel. Experiența ta la salon trebuie să fie excelentă, să îți placă inclusiv cum arată salonul. Iar Stailer îți oferă posibilitatea de a face alegerea ideală. Vezi la fiecare salon afișat poze din locație, poze cu alte transformări, prețuri, durata serviciilor, recenziile clienților și locația prin Google Maps.

Nu mai trebuie să suni niciodată la salon, nici pentru o programare, nici pentru anulare. Rezolvi totul ușor cu câteva clickuri.

Nu mai depinzi nici de programul de funcționare al saloanelor. Cu Stailer îți poți face oricând o programare la salon în București sau alt oraș, chiar și noaptea. A doua zi stilistul va vedea locul rezervat de tine în agenda sa online.

Catalogul cu inspirație - pentru momentele când nu știi ce vrei

Poate vrei o nouă tunsoare, culoare, poate un model nou de unghii. Dar încă n-ai găsit nimic pe internet care să-ți placă. Vezi pe Stailer catalogul de inspirație, unde la fel, setezi câteva filtre, iar mai apoi îți apar lucrările efectuate la saloane din oraș. Când ți se pune pata pe ceva anume rezervi locul la salonul respectiv ca să ai parte și tu de aceeași transformare a lookului.

Descoperă și tu cât este de simplu acum să te programezi la saloanele preferate din orașul tău. Cu Stailer poți inclusiv descoperi saloane de care nu știai și să găsești stiliști mai buni, care să-ți îndeplinească mereu dorințele în materie de hair&beauty.

 

Contact:

[email protected]

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest