Feli Donose, mesaj din inimă pentru marea ei dragoste: „Înger pentru cine te iubește, demon pentru cine te rănește”

 

Artista se simte mai împlinită ca niciodată de când o are alături pe micuța Nora Luna.

 

Concurentă de la Te cunosc de undeva este o femeie împlinită, atât în viața profesională, cât și în cea familiară. De când o are alături pe micuța Nora Luna, Feli Donose radiază de fericire, iar acest fapt îl împărtășește, ori de câte ori are ocazia, cu toți cei care o urmăresc în mediul online. De curând ea a postat o fotografie în care apare alături de minunea ei, însoțită de un mesaj emoționant.

'În fiecare zi și în tot restul vieții mele o să mă rog să fiu exemplul tău bun de femeie. Te iubesc cum nu am iubit! Voi fi înger pentru cine te iubește. Voi fi demon pentru cine te rănește. Până la sfârșitul tuturor vieților mele. Ești totul pentru mine. #felidinpoveste #noralunamea #teiubescdintotdeauna''a scris Feli Donose în mediul online.

 

Artista este foarte active în mediul online și a împărtășit cu fanii ei și o serie de experiențe de când este mămică. ''Aseară am avut seară de mamă-fiică. La un moment dat am umplut cada și am stat amândouă relax. Imaginați-vă imaginile alea superbe mommy-daughter time de peste tot. 8 minute mai târziu, ( ca să fiu sigură că sună dramatic) BAM (!!) o găletușă în gură

Nora Luna mi-a cântat ce tot cânta Elsa: Let it gooooo! Let it gooooo! - ca să mă liniștească. Mi-a trecut. Ce să fac? Mai stau 2 ore dramatică. Mergem în vizită la prieteni. Abia aștept să mă plâng și acolo.”, le spunea Feli Donose fanilor ei din lumea virtuală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest