Feli Donose, mesaj printre lacrimi pentru cei peste 500.000 de fani: ”Poate să fie cel mai bun doctor pentru voi!”

 

Devenită cunoscută după participarea la „Vocea României”, Feli Donose a recunoscut că de atunci viața sa s-a schimbat radical. Și pe plan sentimental, artista a dat lovitura: a devenit mămică, iar acum urmează se se căsătorească.

 

Într-un scurt video postat pe Instagram, Feli le-a făcut o dezvăluire celor peste 500.000 de urmăritori. La un moment dat, interpreta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. „Ascultați aici la mine. Mie mi-a pus Dumnezeu mâna în cap când mi-a dat Dumnezeu misiunea asta de a face muzică. Trăiesc cele mai fericite momente din viața mea când sunt pe scenă. Muzica vindecă, o să zic asta câte zile o să am. Fiți atenți la mesajele ei, poate să fie cel mai bun doctor pentru voi”, a declarat Feli.

 

„Am avut un moment de vulnerabilitate pe care am vrut să-l împart cu voi. Suntem prea perfecți pe Instagram, prea buni sau prea reci, nu ne mai dăm voie să ne arătăm cu ce simțim cu adevărat, de bine sau de rău. Și pentru că mi-am făcut curaj ca să fac asta poate vă aduc aminte să vă dați voie să fiți autentici, că nu e nimic greșit să fii autentic sau sincer, dimpotrivă”, a mai spus artista pe rețeaua de socializare. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest