Fiica lui Mihai Stoica, război cu fanii rivalelor Rapid și Dinamo: "Știu o fată care are mai multe dedicații pe stadioane decât mine"

 

Teodora Stoica, fiica managerului general de la FCSB, a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a făcut publică o postare pe una dintre paginile sale de social media. Teodora a avut o reacție aparte la adresa suporterilor rivalelor Dinamo și Rapid care îi adresează adesea injurii.

În ultimii ani, Teodora Stoica a trecut prin momente dificile, luptând împotriva unei boli grave. Cu toate acestea, ea a reușit să învingă și să își continue pasiunea pentru înotul în ape înghețate. În prezent, fiica lui Mihai Stoica este activă pe rețelele sociale, unde își ține urmăritorii la curent cu activitățile sale.

Recent, pe pagina sa de TikTok, Teodora a postat un clip video adresat suporterilor rivalelor din România care o înjură de la meci la meci din cauza faptului că este fiica lui Mihai Stoica, manager la FCSB. Mesajul ei a fost: "Știu o fată care are mai multe dedicații pe stadioane decât mine".

Postarea Teodorei Stoica a strâns în scurt timp sute de reacții, inclusiv comentariile de la suporterii echipelor rivale din România care i-au transmis mesaje ironice. "Te iubește toată galeria Rapidului. Pupici!", "Câinii roșii țin la tine!", "Te iubește și PCH-ul!", "Galeria Rapidului te salută și te iubește. Ne e dor de tine!" - au fost doar câteva dintre mesajele primite de Teodora Stoica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest