Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an. Mesajul emoţionant postat de cei doi

 

Gina Pistol aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă în data de 9 martie 2021. Astăzi, Josephine, fiica lui Smiley și a prezentatoarei de televiziune, a împlinit un anișor. Pe conturile de socializare, încă de la primele ore ale dimineții, părinții au transmis mesaje emoționante pentru fetița lor. Iată ce au scris pe Internet și cum au decis să o serbeze pe cea mică.

În urmă cu un an de zile, chiar în data de 9 martie, Gina Pistol aducea o fetiță perfect sănătoasă pe lume. Cei doi părinți au decis să îi pună numele Josephine Ana Maria. Au fost extrem de emoționați, iar când au ajuns acasă s-au bucurat de fiecare moment petrecut și au văzut cum fetița lor crește de la o zi la alta. I-au urmărit schimbările și i-au fost alături atunci când a făcut primii pași.

Acum, este zi de sărbătoare în casa celor doi, întrucât micuța a împlinit un anișor astăzi. Încă de la primele ore ale dimineții, au postat mesaje extrem de emoționante pe rețelele de socializare și le-au arătat internauților cum au decis să o serbeze pe cea mică.

Este zi de sărbătoare în familia lui Smiley. Fetița lui și a Ginei Pistol a împlinit un anișor astăzi, 9 martie. În urmă cu un an de zile, prezentatoarea de televiziune aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă și făcea primii pași în lumea de părinte.

Imediat după ce au ajuns acasă, cei doi părinți s-au bucurat din plin de fiecare moment. Au văzut-o cum se schimbă de la zi de la zi, au observat cu cine seamănă mai bine și au ținut-o de mână atunci când a făcut primii pași. Acum, Josephine are un anișor și își surprinde părinții în fiecare zi.

De ziua de naștere a fiicei sale, cântărețul a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de care a postat și o fotografie cu micuța. Și Gina Pistol a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care se poate observa că i-a pregătit camera fetiței cu decorațiuni specifice.

„Nu stiu despre altii,dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului!Josephine implineste azi 1 an!1 an de iubire pura,1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti,1 an de cand zambim,ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi,1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai!
La multi ani,Josephine!”, a scris Smiley, pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest