Fiul Corneliei Catanga, devastat de durere la mormântul mamei sale: "Lacrimile nu le mai pot opri"/ FOTO

 

 Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga este îngenuncheat de durere, după ce mama sa s-a stins din viață. Băiatul o plânge în fiecaare zi pe cea care i-a dat viață. 

Vestea că artista Cornelia Catanga s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. Regina muzicii lăutărești a plecat dintre noi, în urma infectari cu COVID-19, la doar 63 de ani. Artista a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, însă starea ei era atât de gravă încât medicii nu i-au mai putut salva viața. Băiatul Corneliei Catanga este în continuare în stare de șoc, după ce mama lui a decedat și nu poate să accepte că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi. 

Băiatul regretatei artistei vine aproape zilnic la mormântul mamei sale, acolo unde i-a făcut un adevărat altar, înconjurat de flori. 

Pe pagina sa de Facebook, tânărul a publicat un mesaj emoţionant şi câteva fotografii din cimitir.

”La mami meu. Fă, zbiet de tine fă. M-ai lăsat pe pământul ăsta printre pungașii ăștia nenorociți fă. Mamă. Lumea zice că sunt mai bine, dar plânge inima în mine fă. Nu mai am nici lacrimi și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns până mi se face rău. De tata nu mai zic… ne mângâi fă sufletele să ne ridicăm de la pământ că ne dai semne fă. Nu mai putem de tine. Nu mai pot. Lacrimile nu le mai pot opri”, a scris Alexandru Pădureanu pe Facebook.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest