Fiul Danei Nălbaru a fost operat de urgenţă: "O intervenție complicată"

 

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi artiști au împreună trei copii minunați, Sofia (15 ani) și Kadri (6 ani) și Roxana (9 ani). De curând, părinții au anunțat, prin intermediul unei campanii, că fiul lor a fost operat, iar intervenția chirurgicală una complicată. Iată cum se simte micuțul Kadri acum.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Cei doi artiști sunt căsătoriți de mai bine de 16 ani și au împreună trei copii. De curând, mezinul familiei a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele', a scris solista pe Instagram, despre operația la care a fost supus fiul lor.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest