Fiul lui Mihai Șora, acuzații la adresa Luizei Palanciuc

 

Tom Șora a vorbit la înmormântare despre relația dintre el și tatăl lui, moment în care nu s-a mai putut abține și a acuzat-o pe Luiza Palanciuc că ar fi blocat legătura dintre el și părintele lui.

Fiul lui Mihai Șora a vorbit timp de trei minute despre situația din familie, susținând că a aflat de moartea tatălui său „întâmplător”, prin intermediul unei cunoștințe din partea surorii lui, care a văzut vestea tristă pe Faceboook.

„Am venit și în numele surorii mele, Sanda Șora, care nu a putut veni din motive de sănătate. Nu aș venit să țin acest discurs, acestă prelegere, dacă nu m-aș fi simțit obligat să fac lucrul ăsta. E spontană, nu am pregătit-o, am improvizat acum, dar am de spus niște lucruri care trebuie spuse, chiar dacă în cadrul ăsta au fost numai lucruri foarte frumoase aduse în sprit elevat, eu voi spune alte lucruri. Scurte. Am aflat de moartea tatălui meu cu totul întâmplător, și anume o cunoștință a surorii mele a citit pe Facebook că a murit tatăl meu”, a spus Tom Șora, fiul filosofului, potrivit stiripesurse.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest