Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei: „Nu l-am văzut...”

 

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Vestea a fost dată chiar de către fratele regretatei artiste, Marian Manole. Bărbatul a postat mai multe emoționante cu solista și băiatul ei, Petru. În descrierea lor, ruda cântăreței i-a transmis un mesaj dureros sărbătoritului, mărturisind că nu l-a mai văzut de când mama lui l-a adus pe lume.

Petru, fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, unchiul lui, fratele regretatei artiste, i-a transmis sărbătoritului un mesaj emoționant. Marian Manole i-a urat „la mulți ani' și a mărturisit că nu ar mai fi fost lăsat să-l vadă pe tânărul adolescent de când mama lui l-a adus pe lume. Postarea a strâns rapid sute de like-uri.

Astăzi, 8 iunie 2022, Mădălina Manole ar fi fost cea mai fericită mamă din lume. Fiul ei, Petru, a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Băiețelul pe care cântăreața îl strângea cu atâta iubire la piept a devenit astăzi un adolescent chipeș, ce i-a moștenit o mare parte din trăsături. Fratele solistei i-a urat „la mulți ani' încă din prima parte a zilei și a mărturisit, cu durere în suflet, că-i duce dorul.

Marian, fratele Mădălinei Manole, a declarat în repetate rânduri că îi duce dorul zilnic nepotului său. Mai ales astăzi, de ziua de naștere a lui Petru. Bărbatul susține că nu l-a mai văzut pe adolescent de când mama lui l-a adus pe lume, pentru că nu i s-ar da voie. Marian Manole și soțul regretatei cântărețe, Mircea, sunt în război de la moartea ei.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic!

Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!', i-a trasmis Marian Manole, fratele artistei, lui Petru, pe Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest