Fiul Roxanei Vancea, pe perfuzii! A ajuns pe mâinile medicilor

 

Roxana Vancea a ajuns de urgență la spital cu Zian, fiul ei în vârstă de 4 luni, pentru că, spune ea, nu a mai reușit nicicum să-l mai trateze singură acasă. Fosta asistentă de la matinal a stat internată în spital cu micuțul mai multe zile, unde acestuia i s-au făcut diverse perfuzii.

„Este și o epidemie de varicelă, iar pentru bebe este mult prea riscant. Oricum, am fost internată cu el vreo trei zile în spital cu bronșulită. Lui nu ai ce să îi faci acasă. Nu poți să îi dai pastile, nu poți să-i dai nimic, fiind foarte mic. Am fost cu el în spital, cu perfuzii, cu de-astea”, a mărtursit Roxana Vancea, în cadrul emisiunii Star News, potrivit click.

Deși i se părea un subiect foarte îndepărtat și inițial nu se vedea în rolul de mămică, Roxana Vancea a început din ce în ce mai mult să accepte această idee și să-și dorească chiar și propriul copil. Nu a trecut singură prin acest proces, ci a primit ajutor din partea lui Milan, copilul partenerului ei.

"Am avut noroc că Dragoș venea la pachet cu Milan și atunci am avut de la început ocazia să îl văd pe Dragoș „tatăl”. E foarte prezent în viața piticilor, am trecut prin foarte multe încercări împreună și nu mă văd în viitor fără el. Până să intru în viața lui Milan nu îmi doream copii. Milan a trezit treaba asta în mine. E un copil genial, foarte ușor de iubit. Un copil foarte cuminte și foarte inteligent, pe care eu mi-am dorit să îl modelez cum știu mai bine. Chimia noastră poate fi văzută din spațiu (de cine vrea să vadă asta evident, mai sunt și contra) și sper să mă iubească așa mereu. E un copil foarte lipicios, care are multă dragoste de oferit…e minunat!", a declarat Roxana Vancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest