Flavia Mihășan, anunţ după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan: „Va fi ceva super...”

 

Flavia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Marius Moldovan, de mai bine de patru ani, iar împreună au doi copii. Chiar dacă se bucură de o familie frumoasă, cei doi nu au făcut nunta, dar vedeta a dezvăluit dacă are sau nu planuri de căsătorie alături de bărbatul care a reușit să-i cucerească inima.

Vedeta nu a fost niciodată o fană a nunților și nici nu s-a visat în rochie de mireasă, iar acum a dezvăluit că nu știe dacă se va căsători sau nu cu alesul inimii ei. Cu toate astea, Flavia Mihășan a ținut să precizeze că dacă va organiza marele eveniment va fi ceva simplu și restrâns.

„Nu am fost niciodată mare fan al acestui eveniment ( n.r. nunta). Fiind pe scenă de copil, am îmbrăcat foarte multe rochii, știu că îmi vin bine, știu cum arăt și cu voal, la un moment dat aveam într-un spectacol de jucat o prințesă care urca pe un cal. Nu știu dacă vom face nuntă, probabil va fi ceva super simplu, restrâns și, cel mai probabil, fără acea rochie pe care o visează toate fetele, nu m-am visat niciodată mireasă”, a declarat Flavia Mihășan, pentru playtech.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest