Florin Dumitrescu a ales ingredientele pentru echipele lui Scărlătescu și Bontea: „Trebuie să ne lovească”

 

Când au văzut ingredientele de sub cloșuri pentru cel de-al patrulea battle unii dintre concurenți s-au panicat.

 

Cel de-al patrulea battle a adus provocări mari la Chefi la Cuțite pentru unii dintre concurenți. Irina Fodor, gazda emisiunii, a anunțat că pentru această probă din competiție se vor alege ingrediente diferite pentru cele trei echipe. „Bună, dragii mei! Astăzi va fi o seară de poveste. Nu vă era vouă dor de o poveste construită de voi, cu tâlc și imaginație, cu sens?”, a spus Irina Fodor.

 

„La alegere, fiecare echipă, trebuie să vină și cu un starter sau un desert. De data aceasta, regula este că ingredientele nu se mai repetă”, a explicat Irina Fodor în ce constă proba. „O să dea în noi! Suntem 7, trebuie să ne lovească”, a spus Nadd Hu, concurentă în echipa turcoaz.

 

Florin Dumitrescu a fost primul care a ales ingredientele cu care va găti echipa lui în această seară. După ce s-a gândit puțin, juratul a decis ce va folosi pentru preparatele echipei sale: vanilie, fistic, edamame și lemongrass. Tot el a decis cu ce va găti echipa lui Sorin Bontea și cea a lui Cătălin Scărlătescu. Pentru Sorin Bontea a ales lapte bătut, whiskey, kiwi și măsline verzi, iar pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu urechile de porc, pieptul de pui, algele și brânza cedar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest