Florin Dumitrescu a fost sincer cu Bogdan Gurguță: „Dacă nu ar fi fost date cuțitele de aur…”

 

Concurentul i-a impresionat pe chefi cu preparatul său, iar Florin Dumitrescu nu s-a jucat deloc cu cuvintele.

 

Bogdan Gurguță are 34 de ani și a lucrat ca pizzer în Corsica timp de 7 ani, apoi s-a întors în România, unde a învățat tainele meseriei pe lângă un chef bucătar din Italia. El a fost nevoit să revină în țară întrucât soția lui a născut.

 

„Mă numesc Bogdan, sunt din Iași, am 34 de ani și sunt bucătar. Am lucrat șapte sezoane în Corsica, Franța, dar am început ca pizzer. Am terminat ca bucătar undeva la doi ani după care m-am întors în România pentru că a născut soția și a fost nevoie să mă retrag acasă. Acum lucrez cu un chef bucătar care a lucrat foarte mult timp în Italia. De la el am rețeta asta și am zis să încerc și eu”, a spus Bogdan Ionuț Gurguță la Chefi la cuțite.

 

Jurații au fost impresionați de preparatul său, în special chef Florin Dumitrescu, care i-a transmis: „Ai fi luat cuțitul de aur, dacă cuțitele de aur nu ar fi fost date, pe baza gustului. Felicitări, ne-am jucat cu tine, dar îți spun sincer, lasă emoțiile deoparte pentru că talent ai, gust ai, trebuie să ai un pic mai multă încredere în tine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest