Florin Pește, în scandal cu familia Denisei Răducu: „Am plătit bani grei!"

 

Danisa Răducu sau Denisa Manelista, după cum era cunoscută de publicul larg, s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani, din cauza unei boli incurabile. Chiar dacă vestea fulgerătoare a lăsat familiei artistei un gol uriaș în inimă, dar și în locuință, apropiații regretatei vedete nu se pot liniști, pentru că scandalul pieselor fetei lor pare că nu se mai termină. Florin Pește, cel care i-a fost impresar Denisei, deține acum drepturile pe piesele acesteia, aruncând diferite acuzații către părinții solistei. Concret, acesta spune că, în lipsa lui, Denisa nu ar fi ajuns să cânte cu așa nume grele din industrie, precum Florin Salam sau Adrian Minune.

„Am plătit bani grei să cânte Denisa cu Adrian Minune, Salam, Guță... Tu ești nimeni! Tu plătești! Oamenii ăia nu vor să cânte cu un solist no name, așa cum era la început ea”, a mărturisit Florin Pește pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Mai mult, acesta susține că a plătit-o pe artistă pentru munca pe care a prestat-o și, fără el, nu ar fi ajuns niciodată unde a fost, înainte de a se stinge din viață.

„Include 500 de piese și doar 12 sau 14 piese sunt cu Denisa ca interpretă, nu ca și compozitor. Pentru piesele pe care le-a cântat acolo, eu i-am dat bani, plus casa de care m-am apucat de construit. După un an, a decis să plece împreună cu Liviu la București. Ea nu avea drepturi pe piesele respective. Eu am luat să îi dau un ban, să o fac și pe ea cântăreață”, a mai adăugat el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest