Florin Ristei și Ilona Brezoianu au fost Pippo Franco: „Una dintre plăcerile mele nevinovate”

 

Dacă în urmă cu două săptămâni s-au transformat în AC/DC, de această dată cei doi concurenți au surprins pe toată lumea, când au cântat piesa „Chi chi chi, co co co” a lui Pippo Franco.

 

Pentru jurați și pentru toată lumea momentul oferit de Ilona Brezoianu și Florin Ristei a fost, fără îndoială, unul exceptional. Ei au intrat în pielea cunoscutului Pippo Franco și au cântat celebra „Chi chi chi, co co co”, piesă pentru copii. Jurații, fără excepție, au avut numai cuvinte de laudă pentru concurenți. Cel mai încântat a părut, de la distanță, Mihai Petre.

„Ați fost una dintre plăcerile mele nevinovate, cocoașa, tot. Extraordinar, m-am distrat mult. Umerii în spate, gâtul înainte, mersul cocoșat. Cred că muream de râs când ai făcut greșeala. Nu am vrut să o văd, a fost improvizat. Nici nu mai contează, efectul a fost fantastic”, a spus Mihai Petre, după ce s-a delectate cu „Chi chi chi, co co co”.

 

Iată ce alte comentarii au făcut jurații după interpretarea de excepție a Ilonei Brezoianu și a lui Florin Ristei.

„Nu este deloc simplu. E o anumită frazare. E o piesă grea, e de copii, dar e grea. În esență, e ofertantă”, a spus Ozana Barabancea.

„Nu doar piesele de linie storc lacrimi. Așa plini de bucurie, v-a permis. Bravo, felicitări!”, a spus Aurelian Temișan.

„Ați fost geniali, fabuloși. Mi-a plăcut Ilona cum ai făcut ochii, bravo Ristei. Ai intrat cu mare aplomb în personaj”, spune Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest