Florin Salam a solicitat ajutorul poliției în scandalul cu Costeluș de la Clejani: „Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine”

 

Scandalul de pe TikTok dintre maneliști ia amploare. Salam a cerut intervenția autorităților după ce Costeluș de la Clejani a amenințat că-i omoară familia. Tzancă Uraganu s-a implicat și el în disputa dintre cei doi.

 

Costeluș de la Clejani a amenințat că-i omoară familia lui Florin Salam, după un schimb dur de replici pe TikTok, cu Betty. Drept urmare, Florin Salam a considerat oportun să apeleze la autorități pentru rezolvarea acestei spețe, și a făcut plângere la poliție.

 

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis, pentru gândul.ro, reprezentanții Poliției Capitalei.

 

Salam nu s-a oprit aici, ci i-a dat replica lui Costeluș și pe TikTok: „Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune. Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri. Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”.

 

În scandalul dintre cei doi s-a implicat și Tzancă Uraganu, care i-a luat apărarea lui Salam: „N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei. Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest