Florin Vasilică s-a descătușat pe internet împotriva propriei mame: „Idioato, jegoaso!”

 

Interpretul a lansat un atac fără perdea și fără precedent la adresa mamei sale. Care este motivul!

 

După moartea lui Liviu Vasilică, petrecută în urmă cu 17 ani, relațiile dintre văduva acestuia și copilul Florin nu s-au schimbat deloc, din contră conflictul dintre cei doi a escaladat. Astfel, soția și fiul continuă să se lupte pentru drepturile de autor are răposatului Liviu Vasilică. În tot acest război, Florin Vasilică a lansat pe pagina de facebook o nouă șarjă contra mamei sale.

 

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Florin Vasilică susține că mama i-ar fi cerut cheile de la casa lui, lucru ce l-a deranjat cumplit. Prin comparație, artistul spune că el nu are cheia de la casa părintească, și asta numai din vina mamei sale.

 

Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei lui.

 

Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe contul artistului. Cel mai probabil, după ce a cugetat mai mult asupra mesajului scris, Floriin Vasilică a considerat că nu este ceva ce ar trebui să spună în mod public.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest