Florin Vasilică și soția lui au împlinit 9 ani de la nuntă

 

Florin Vasilică formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul și partenera lui de viață sunt împreună de aproape 22 de ani, iar azi aniversează 9 ani de când au făcut nunta. În ciuda problemelor pe care le-a avut cu mama și frații lui, fiul lui Liviu Vasilică a reuțit să-și formeze o familie fericită, pe care o consideră ”cea mai mare împlinire” a sa.

„Sunt 9 ani de când am făcut nunta, dar anul acesta împlinim 22 de ani de când suntem împreună. (...) Familia mea este sprijinul meu cel mai mare și împlinirea mea cea mai mare. (...) Am trecut și noi prin atâtea probleme, dar le-am depășit împreună și ne-am susținut reciproc în toți acești ani. Acum putem să spunem că ne uităm cu foarte mare mândrie în urmă și simțim o împlinire sufletească maximă când ne amintim cum am reușit să trăim acești ani și să ni-i facem cât mai frumoși”, a declarat Florin Vasilică, la Antena Stars.

„Nu am plănuit ceva. La noi fiecare zi e o sărbătoare, nu se pune problema. Vedem după-amiază ce plănuim”, a explicat cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest