Fostul soț al Oanei Cuzino, la spital în comă și cu craniul spart. Concluziile polițiștilor în cazul lui Yoav Stern

 


Milionarul Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a ajuns în stare gravă la spital, la începutul acestei săptămâni. Omul de afaceri ar fi în comă, cu fracturi craniene, hemoragie cerebrală și ambii plămâni afectați, au afirmat surse medicale pentru gândul.info.

Stern a ajuns, luni, la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Poliția Stațiunii Snagov a fost la unitatea medicală în aceeși azi, la scurt timp după ce personalul a anunțat autoritățile, conform protocolului.

Afaceristul avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Inițial s-a presupus că Stern a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că omul de afaceri ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accident casnic.

„Din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul oficial al Poliției, citat de Click!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest