Fostul soț al Stelei Popescu, devastat de dorul pe care i-l duce actriței: “Lumea uită de cei care au plecat”

 

Deși au trecut patru ani de când Stela Popescu a murit, fostul soț al actriței nici acum nu poate trece peste dorul pe care i-l duce femeii care i-a fost alături la bine și la greu mai bine de două decenii. Chiar dacă au divorțat, Dan Puican și regretata actriță au rămas prieteni foarte buni, de dragul amintirilor pe care le-au strâns împreună.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Dan Puican a mărturisit că nu există duminică în care să nu aprindă o lumânare pentru sufletul Stelei Popescu, menționând că trăiește într-o lume în care majoritatea uită de cei plecați.

”Am visat-o de multe ori, nu știu exact ziua în care am visat-o, dar am visat-o că eram la radio și făceam înregistrare cu ea. Mă duc la biserică, așa cum fac în fiecare săptămână, nu mă duc la Cernica (nr. acolo este îngropată actrița) și aprind câte o lumânare pentru ea. O să aprind și acum de Paște. Mă mișc mai greu în ultima vreme, așa că nu am fost întotdeauna la biserică. La Cernica mi-e foarte greu să ajung. Am ajuns când a împlinit trei ani, cu niște prieteni, i-am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru ea. Atunci am făcut și un parastas. Și la un an și la doi ani și la trei ani. Lumea din ziua de astăzi este atât de preocupată și de stresată că uită de cei care au plecat”, a spus Dan Puican la Antena Stars.

Totodată, Dan Puican a dezvăluit și că Stela Popescu îi vizita pe el și pe soția lui săptămânal, ca să mănânce împreună. Mai mult decât atât, fostul soț al artistei a mărturisit că exact în ziua in care vedeta a murit trebuia să se întâlnească cu ea.

”Știu că aproape în fiecare săptămână venea la noi la masă și îi plăcea foarte mult ce gătea soția mea. a a murit într-o zi de joi și sâmbăta trebuia să vină la noi că îi luasem pastramă și pește, ce îi plăcea foarte mult. N-a mai venit că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Am fost împreună în 35 de țări timp de 20 de ani”, a mai adăugat fostul soț al regretatei actrițe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest