Fratele lui Kate Middleton s-a însurat! „Cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt!”

 

La eveniment, ce a avut loc într-un sat pitoresc de pe Coasta de Azur, a participat și prințul William cu soția și cei trei copii ai lor.

 

Fratele mai mic al ducesei de Cambridge, Kate Middelton, s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii, franțuzoaica Alizee Thevenet, cu care este împreună de mai bine de trei ani. James și Alizee și-au unit destinele într-un sat francez, Bormes-les-Mimisas de pe Coasta de Azur. Invitații de onoare au fost de departe Kate și prințul William, dar și copiii lor, prințul George, Charlotte și Louis.

 

James Middleton a anunțat că de acum este bărbat însurat, la casa lui. El a postat o fotografie pe contul de Instagram, însoțită de mesajul: „Ieri m-am căsătorit cu iubirea vieții mele, alături de familie, prieteni și, desigur, câțiva câini, în frumosul sat Bormes – les – Momosas. Cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt acum!”

 

Relația dintre cei doi miri a evoluat foarte repede. S-au cunoscut în 2018, iar în anul 2019 a avut loc logodna dintre James și Alizee, și deși și-au dorit să devină soț și soție în mod oficial cât mai repede, pandemia le-a stricat planurile. Au fost nevoiți să își amâne nunta de două ori. Există însă o problemă, pentru că Franța se află pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Astfel, deși sunt vaccinați, Kate și William trebuie să se testeze la întoarcerea în Marea Britanie, la fel și copiii lor mai mari, Charlotte și George.

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest