Fratele Mădălinei Manole, propunere şoc pentru Petru Mirceam, fostul său cumnat, la 12 ani de la moartea artistei

 

Timp de 12 ani, fratele Mădălinei Manole a cerut să se facă dreptate în cazul morții surorii sale, fiind convins că Petru Mircea este vinovatul moral. În doar o lună se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole a devenit o amintire, iar fratele ei vrea să îngroape securea războiului.

Marian Manole a trecut prin momente foarte grele după ce și-a pierdut sora, iar la câțiva ani distanță și-a pierdut ambii părinți. Acum marele lui regret este că Petru Mircea, fostul său cumnat, nu îl lasă să își vadă nici nepotul. Bărbatul spune că și-ar dori foarte mult ca fiul său să-și întâlnească verișorul fiindcă nu l-a cunoscut niciodată. I-a propus fostului său cumnat să se întâlnească cu copiii la mormântul Mădălinei Manole.

”Puiucule, hai sa ne întâlnim cu băieții noștri pe 14 iulie la mormânt,o comemorăm pe soția ta, sora mea și cu ocazia asta se cunosc și verii! S-a dus pandemia! Poți veni cu Petru Jr.ca să-l cunoască și Mihai!”, a scris Marian Manole.

Dacă Petru Mircea va face asta, Marian Manole a spus că e dispus să renunțe la orice conflict pe rețelele de socializare și nu va mai posta niciodată imagini și cuvinte care să amintească de acest scandal uriaș.

”Uite, dacă faci asta, renunț la Facebook, Insta și Tik tok și nu mai amintesc de soția ta,casa,ta și copilul tău în veci! Amin!”, a mai scris el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest