Andrew Tate, primele declarații după eliberare: "Nu am niciun sentiment de ură"

 

Frații Tate, Andrew și Tristan, au fost eliberați ieri după trei luni de arest preventiv și mai multe contestații depuse. Cei doi au fost așteptați de avocatul lor, iar primele imagini cu frații Tate din vila lor de la București au apărut imediat pe internet.

Andrew Tate a postat mai multe videoclipuri pe Twitter, care au strâns 11 milioane de vizualizări în câteva ore. În videoclipuri, el apare alături de fratele său și fumează un trabuc, ascultând melodia "0 - 7 Jacket" de Shane, care i-a trimis pe fani cu gândul la dorința lor de a fi eliberați.

Milionarul britanic a ținut să sublinieze că este nevinovat și că a avut încredere în autoritățile din România pe întreaga perioadă a detenției. El a exprimat respectul pentru autorități și a spus că nu are niciun sentiment de ură față de nimeni, deoarece el crede în adevăr și în justiție.

Andrew Tate a declarat că este emoționat de eliberarea sa, deoarece a petrecut trei luni într-o singură cameră de la finalul anului trecut și abia aștepta să fie acasă. El și fratele său, Tristan, au fost surprinși în livingul vilei lor din București, unde se pare că au petrecut primele lor momente de libertate.

„În sfârșit, libertate. Este puțin emoționant, pentru că am stat într-o singură cameră de la finalul anului trecut, deci este un moment emoționant. Vreau să îmi exprim respectul pentru autoritățile care ne-au judecat și că ne-au ascultat și pe noi, astfel încât acum să putem fi liberi. Nu am niciun sentiment de ură pentru autoritățile din România sau pentru altcineva, asta pentru că eu cred în adevăr. Cred în Dumnezeu și mai cred că oricine minte, se va afla. Mai cred în justiție, pentru că există 0% șanse ca eu să fiu găsit vinovat pentru ceva ce nu am făcut. Sunt nevinovat și cred că majoritatea oamenilor înțeleg asta și abia așteptam să fiu acasă”, a spus Andrew Tate, imediat după ce a ajuns la vila din București


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest