Fuego a pierdut lupta cu kilogramele! S-a pus pe slăbit, pentru că nu mai încăpea în haine: "Acum o săptămână aveam..."

 

Fuego cântărea în urmă cu o săptămână 108 kilograme. Curând acesta va avea un spectacol grandios, iar decizia de a slăbi a venit după ce realizat că nu va mai încăpea în costumele de scenă pregătite de mult. A decis să renunțe la orice aliment nesănătos și să ajungă la greutatea dorită.

''Acum o săptămână aveam 108 kilograme. Nu mă crede nimeni dacă spun… și mă urc dimineața pe cântar și îmi vine să arunc cântarul ăla, mă uit să văd dacă am mai slăbit un kilogram măcar. (…) Eu trebuie să ajung la 85 de kilograme, dar nu mă grăbesc. De o săptămână știți ce fac? Am început să mănânc carne de curcan. Nu mănânc altă carne. Apoi salată, tot ceea ce e verde. La fructe nu am voie nimic, doar mere verzi pentru că ele conțin mai puțin zahăr și priviți-mă! Într-o săptămână am ajuns la 103 kilograme’’, a povestit artistul în emisiunea ‘’Vorbește Lumea’’.

''Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este”
Citeşte întreaga ştire: Fuego are peste 100 de kilograme. Ce eforturi face cântărețul pentru a slăbi: „Fructe nu am voie, doar mere verzi, pentru că ele conțin mai puțin zahăr”, a mai spsu Fuego.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest