Gabi Bădălău a stârnit controverse pe internet, după ce a distribuit postarea Oanei Marica!

 

Reporterii Antena Stars au reușit să afle mai multe despre legătura care există între cei doi. Are Bianca Drăgușanu motive de îngrijorare?

 

Una dintre acțiunile lui Gabi Bădălău pe rețelele de socializare i-a făcut pe mulți dintre urmăritorii acestuia să-și pună o serie de întrebări. Concret, omul de afaceri a distribuit o postare ce-i aparținea Oanei Marica. Ceea ce a făcut ca gestul lui Gabi Bădălău să pară și mai interesant a fost conținutul postării, subiectul principal al acesteia fiind loialitatea.

 

Relația dintre Gabi Bădălău și Oana Marica durează de mai bine de doi ani, de când a început procesul de divorț al omului de afaceri cu cântăreața Claudia Pătrășcanu. În august 2020, tânărul businessman pleca într-o vacanță în Turcia, la Bodrum, însoțit de Bunes, așa cum mai este cunoscută Oana Marica, dar și de Daniela Crudu. A fost o vacanță exclusivistă, la un hotel unde prețul unei camera pe noapte depășea 1.000 de euro și în cadrul căreia milionarul ar fi închiriat și un iaht cu 4.000 euro.

 

Potrivit surselor Antena Stars, se pare însă că pe atunci Bunes era într-o relație cu un prieten al lui Gabi Bădălău. Situația este identică și acum, Oana Marica fiind tot în cercul de apropiați ai afaceristului.

 

În altă ordine de idei, în zilele următoare, Gabi Bădălău va fi iarăși pus într-o situație ingrată de familie. Asta pentru că sora lui se mărită, iar pe lista invitaților la nuntă nu figurează și Bianca Drăgușanu, fiind deja celebră aversiunea Rodicăi Bădălău, mama lui Gabi, față de partenera acestuia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest