Gabi Bădălău îi răspunde Claudiei Pătrășcanu, live, la Antena Stars: „Doamne ferește, poate să aleagă ea!”

 

Cunoscutul afacerist a declarat că nu el a desemnat psihologul care să se ocupe de consilierea copiilor și i-a cerut soției să revină la București.

 

Claudia Pătrșcanu l-a acuzat pe Gabi Bădălău, atât pe rețelele de socializare, cât și Antena Stars, că a cerut un anume psiholog care să se ocupe de copiii lor. Omul de afaceri susține că nu are niciun amestec în desemnarea psihologului, ci că este una dintre prerogativele instanței de judecată. Potrivit lui Gabi Bădălău instanța e cea care alege aleatoriu psihologul.

 

”Doamne ferește, poate să aleagă ea. Lucrurile astea se pot demonstra, că așa Claudia a spus mai multe, m-a mai acuzat de altele și m-am dus și am demonstrat că nu e așa. Acum nu poate să vină și să acuze că eu, că familia mea, suntem influenți. Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

 

El a subliniat că este de acord ca psihologul cu pricina să fie schimbat, însă acest lucru nu depinde de el, ci de Instanță. Având în vedere situația în care se află cei doi copii, cu părinții aflați în divorț, Gabi Bădălău consideră că este necesară consilierea psihologică în aceste momente. Omul de afaceri a spus că nu are nici cea mai vagă intenție de a-și leza în vreun fel cei doi copii și a povestit că soția nu i-a mai dat fiii timp de patru luni.

 

Cunoscutul afacerist susține că i-a propus Claudiei Pătrășcanu să se mute înapoi în București, împreună cu cei doi copii, angajându-se să le plătească chiria și celelalte cheltuieli. Însă soția sa a refuzat să revină în Capitală, Bădălău susținând că și-ar fi făcut un nou iubit și din acest motiv nu ar vrea să plece din Constanța, orașul în care s-a stabilit acum. ”Pentru creșterea copiilor este nevoie și de prezența tatălui, a familiei mele și consider că e normal să vină la București cu copiii, eu le cumpăr o casă, eu le plătesc taxele școlare, copiii să fie la niște școli bune”, a spus Gabi Bădălău.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest