Gabi Bădălău, în exclusivitate la Antena Stars, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare”

 

Afaceristul a făcut o serie de mărturisiri la Antena Stars după ruperea relației cu Bianca Drăgușanu. A încheiat, spunând: „Uneori despărțirea este o binecuvântare”.

 

A fost ultimul adio între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi au decis că este mai bine pentru ei să meargă pe drumuri separate, și asta după 3 ani în care au conviețuit împreună. Omul de afaceri a făcut o serie de declarații la Antena Stars cu privire la finalul poveștii de dragoste pe care a trăit-o cu diva. El a promis solemn că nu va păta în niciun fel relația pe care a avut-o cu blondina.

 

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

 

Mai mult, Gabi Bădălău a ținut să-i mulțumească Biancăi Drăgușanu pentru tot ceea ce aceasta i-a oferit în ultimii trei ani. „Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest