Gabriel Florin Mihăilescu de la Albastros și-a făcut curaj și a venit la Chefi la Cuțite: ”S-a mărit armata”

 

Fostul component al trupei Albastros a făcut senzație în platoul Chefi la Cuțite. Ce face în prezent Gabriel Mihăilescu.

 

Gabriel Florin Mihăilescu a venit la Chefi la Cuțite abia acum, în sezonul 12 al cooking show-ului de la Antena 1, deși ar fi trebuit să ajungă încă din sezonul 2, dar a mărturisit că i-a lipsit curajul. Muzicianul era în mare vogă în anii 90, odată cu înființarea trupei Albatros.

„Eu am terminat liceul Spiru Haret și am devenit electronist, am lucrat la IIRUC și apoi la Metrorex. Apoi sâmbăta era magică, fiindcă mă pregăteam de evenimente. Și uite așa a anunțat DJ Bobitză. Și acum fac asta, fiindcă niciodată nu cred că aș putea să renunț. Ai câteva sute de oameni din culturi muzicale diferite, vârste diferite și tu trebuie să faci ringul ăla de dans să vibreze. Trebuia să fiu la Chefi la cuțite din sezonul 2, dar curajul meu a venit acum din partea fetelor mele”, a spus Gabriel Florin Mihăiescu, la Chefi la cuțite

Concurentul, care a primit două cuțite din partea juraților pentru preparatul său a făcut și o dezvăluire în premieră: cum s-a născut hitul S-a mărit armata! „De meserie sunt inginer, dar după ce am terminat magistrala 5 am ieșit la pensie. Am avut și încercarea de-a face o formație fantastică prin anii 1990 (…). Piesa „S-a mărit armata” s-a născut din nevoia de-a umple caseta. Eu și prietenul meu tocmai ne întorsesem din armată și am zis să punem și piesa asta. Și culmea, piesa „S-a mărit armata” a devenit succesul care ne-a făcut vedete în câteva săptămâni”, a mai spus concurentul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest