Gabriela Cristea, scandal cu furnizorul de energie electrică. „Ne mutăm!”

 

Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. Vedeta este deranjată de faptul că i se opreşte curentul foarte des, în condițiile în care are în locuinţă o mulțime de electrocasnice. Acum doi ani, prezentatoarea TV a avut de suferit după ce, în urma unei căderi de curent, i-a fost ars tot ceea ce avea în casă și era în priză, aducându-i pagube de 10.000 de euro!

Din acest motiv, Gabriela Cristea încearcă din răsputeri să se mute de la furnizorul electric actual, dar procesul este şi foarte scump, pe lângă că durează mult timp.

„M-am săturat până peste cap. Avem așa mari probleme cu ei și știu că o să spuneți de ce nu ne mutăm. Păi, ne mutăm, ne-am dat cu partea de plată, dar furnizorul de energie, efectiv, din păcate e foarte complicat să ne debranșăm și să ne branșăm în altă parte durează foarte mult. Deci, astăzi au oprit curentul de vreo 3-4 ori așa. Adică eu am mașina de spălat rufe în priză. Mă întreb oare ce o să se întâmple. Bine, norocul nostru este că noi ne-am pus niște stabilizatoare, adică ne-am luat noi măsurile de protecție și lucrul ăsta se întâmplă cam de vreo două săptămâni și ce crezi, acum nici măcar nu plouă și nici măcar nu bate vântul”, a spus vedete într-un live pe contul ei Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest