Gabriela Cristoiu a primit o propunere șoc de la fostul bărbat care a bătut-o: „Pe mine nu mă impresionează o casă în Turcia!”

 

Agresată în trecut de fostul iubit, Gabriela Cristoiu nu poate trece peste acel moment. În plus, și absența acestuia din ultimele luni i-a ridicat vedetei semne de întrebare.

 

Relația dintre Gabriela Cristoiu și fostul iubit turc a fost una tumultoasă, presărată cu numeroase certuri și chiar bătăi. Ultimul scandal care s-a lăsat cu pumni și picioare a fost în luna mai, în ziua de Paști. Bărbatul a avut o criză de gelozie din cauza mesajelor numeroase primite de vedetă și a lovit-o cu sălbăticie, Gabriela având nevoie de 2 zile de spitalizare la vremea respectivă.

 

Acum, ex-iubitul Gabrielei Cristoiu regretă momentul de furie din trecut și vrea să reintre în viața femeii. El s-a arătat dispus să-i pună pe tavă acesteia o casă în Turcia, dar i-a cerut să părăsească România și să-și schimbe religia. Sentimentele Gabrielei față de fostul iubit sunt mixte, pe de o parte spune că l-ar primi cu brațele deschise dacă ar veni el în România, pe de altă parte, având în vedere faptul că a absentat din viața ei din luna mai, consideră că acesta ar putea avea și alte relații și ar fi înșelat-o, fapt considerat inacceptabil.   

 

„Acest om lângă care eu am stat foarte mult timp, mi-am pus toate emoțiile… Am sperat că mă va ajuta, că vom face o familie. Însă el este plecat din luna mai, sunt foarte multe luni de-atunci, de când el a plecat. A aplicat această corecție, peste care eu nu am trecut. Acum încearcă să mă facă să cred că îi pare rău. El face niște lucruri pe care nu pot să le accept. Îmi trimite niște flori, dar știți cum e: cu o floare nu se face primăvara. El mi-a spus ca eu să mă mut din România. Eu sunt născută, crescută aici. El mi-a spus că a luat o casă pentru noi. Singura condiție, adică este impropriu spus, mi-a cerut să mă mut acolo, în familia lui care este foarte mare în Turcia, și să-mi schimb religia. Eu nu pot să plec așa în România. Eu i-am spus: dacă vrei să vii, eu te primesc cu brațele deschise. Eu nu accept dacă un bărbat stă cu o femeie, treaba asta cu înșelatul cu mine nu merge. Eu sunt o femeie pasională, pun sentimente, un bărbat care înșeală o femeie n-ar mai trebui să stea lângă nicio femeie. Pe mine nu mă impresionează o casă în Turcia. În plus, nu vreau să mă căsătoresc, a declarat Gabriela Cristoiu la Antena Stars

 

Gabriela Cristoiu a mai povestit în interviul Antena Stars un eveniment recent, când a fost hărțuită de un alt bărbat când a dus gunoiul: ”Eu am fost în urmă cu două seri să duc gunoiul și atunci a venit un domn, a intrat după mine în scara blocului . Am urcat pe scări și el a urcat după mine, s-a prefăcut că merge la un alt apartament, a pus doar mâna pe ușă și apoi s-a întors și mi-a băgat mâna în geantă. Nu a furat nimic, nu avea ceva, dar contează intenția. A venit deghizat, a făcut ceva premeditat, m-a hărțuit, mi-a fost teamă pentru viața mea. Cred că încă mă hărțuiește, dacă aflu cine e îl bag la pușcărie”, a declarat vedeta la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest