Gabriela Prisăcariu, la medicul estetician. Ce schimbare vrea să facă soția lui Dani Oțil

 

Gabriela Prisăcariu a fost în vizită la medicul estetician, unde a mărturisit că vrea o schimbare. Soția lui Dani Oțil are implant mamar, iar acum își dorește să le schimbe cu unele mai mari.

În urmă cu 6 ani, Gabriela Prisăcariu a apelat la medicul estetician și a trecut printr-o operație de mărire a sânilor. Soția lui Dani Oțil este mulțumită de implantul mamar pe care îl are, însă și-ar dori să se opereze din nou. Ea își dorește sâni mai mari, însă va trebui să-l convingă pe estetician să îi schimbe implanturile. „Șase ani plus o sarcină și implanturile mele arată perfect! Eu aș vrea să le schimb cu unele mai mari (mi-au plăcut mult când alăptam)… dar trebuie să-l conving și pe domnul doctor pentru asta”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram. După ce a postat mesajul pe rețelele de socializare, soția lui Dani Oțil a primit o mulțime de mesaje din partea celor care o urmăresc și au sfătuit-o să nu facă acest pas. „Să-ți rupi spatele cu ele. Am paciente cu silicoane care și calmează durerile de spate cu medicamente foarte puternice. Ale tale sunt perfecte așa, rămâi la mărimea asta. ??? Părere sinceră. Am pacientă care îmi cerea morfină pentru durerea ei. Bine, avea silicoane puse de mulți ani, dar ca idee, spatele tău nu e construit pentru sâni imenși. Ești superbă așa”, „Nu cred că este nevoie”, „Ce-i mult nu-i bun! Totul trebuie să fie în armonie. Ești bine așa cum ești!”, au fost câteva dintre comentariile primite de fotomodel.
 
Recent, Gabriela Prisăcariu a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu ea într-o rochie scurtă, în care picioarele lungi îi ies în evidență, iar Dani Oțil a reacționat imediat la postare. „Mișto tipa. Ce ai făcut cu mama lu’ Luca?”, a fost reacția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest