Gabriela Prisăcariu nu își mai alăptează băiețelul. Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Nu puteam să supun copilul la un risc”

 

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, soția lui Dani Oțil a povestit că a decis să nu-l mai alăpteze la sân pe băiețelul său, Luca Tiago. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. Se pare că după infecția cu COVID-19, Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să ia mai multe pastile, motiv pentru care i-a întrerupt alăptarea fiului său.

Cu toate astea, Gabriela a precizat că ea și-ar fi dorit să își alăpteze fiul în continuare, dar în aceste condiții, nu vrea să-l expună la vreun risc.

„Am slăbit după COVID-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Am și celulită. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de mult pastile și a trebuit să întrerup alăptatul, pentru că nu puteam să supun copilul la un risc. Nu mă așteptam să îl las de la sân așa devreme (…) Mi se pare că se pune o presiune mult prea mare pe mămici cu treaba cu alăptatul. Fiecare face ce consideră că este mai bine pentru ea și pentru bebelușul ei. Clar este, dar este mult mai simplu să alăptezi, dar în același timp”, le-a povestit Gabriela Prisăcariu celor care o urmăresc pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest