Gabriela Prisăcariu, scoasă din minți. "Mă gândesc serios să nu mai..."

 

Gabriela Prisăcariu a primit, în ultima perioadă, diferite mesaje urâte, cu privire la creșterea copilului ei. Chiar dacă ea consideră că știe ce-i mai bine pentru bebeluș, continuând să posteze fotografii cu mâncarea, dar și cu activitățile pe care le desfășoară cu micuțul, fanii continuă să o judece.

De data aceasta, totul a pornit de la o fotografie postată de soția lui Dani Oțil pe Instagram, în care apar mai multe fructe și alune într-un bol, urmăritorii acesteia fiind supărați pe faptul că Gabriela îi dă prea devreme lui Luca să consume acele alimente. În acest sens, vedeta a luat o decizie radicală.

Nu este prima oară când Gabriela Prisăcariu primește sfaturi de la urmăritorii ei, în legătură cu creșterea copilului ei. Aceasta spune însă că nu are nevoie de ele, pentru că, înainte să facă orice lucru, cere mai întâi sfatul medicului. Vedeta este chiar dispusă să renunțe să-și mai afișeze copilul, doar pentru a nu mai da curs valului de reacții negative.

"Deci mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș, pentru că toate mămicile care mă urmăresc, dar și cele care teoretic știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm, pentru că da, nu face nimic de capul nostru. Am ales să-i dau bebelușului ou întreg, da, am ales să-i dau nuci, alune, caju, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergie. Dacă vă convine bine, dacă nu, la fel de bine.

Voi faceți ce este mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic ce ține de el, și după să primesc mesaje: "De ce nu-l mai postați? Vreți să faceți bani cu el?" Asta primeam la început, când nu-i arătam fața și nu postam nimic legat de el.", a spus Gabriela Prisăcariu pe instastory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest