Gaetano de Siano i-a impresionat pe jurați cu preparatul său „țâță de mâță”

 

Concurentul italian stabilit în Craiova a luat în viteză două cuțite de la jurați și a ajuns în etapa următoare de la Chefi la Cuțite.

 

Gaetano de Siano, 56 de ani, este un veritabil globtrotter, care s-a plimbat și a deschis afaceri prin toată lumea. Viața lui a fost o aventură, după cum a povestit la Chefi la Cuțite experiențele pe care le-a avut de-a lungul timpului. În ciuda vieții tumultuoase, o olteancă l-a determinat însă să se mute definitiv la Craiova.  

 

„Am făcut mai multe în viața mea. Am lucrat în domeniul horeca, am lucrat 6 luni la New York, atunci aveam 23 de ani, am vrut să văd visul american, am umblat peste tot la New York. În anii 1990 am avut o crescătorie de creveți în Republica Dominicană, creveți de apă dulce. Patru ani de zile am stat acolo. În 1997 a venit un uragan acolo și a făcut ravagii, am avut multe probleme și daune și m-am retras. M-am întors în Italia, am deschis un atelier de ceramică artistică. În anii 2000 am deschis una dintre primele agenții de turism online din Italia, a mers foarte bine. Am ajuns în România după ce m-am despărțit de fosta soție. În 2005 am ajuns în București, am cunoscut o româncă și m-am mutat în Craiova”, a povestit Gaetano de Siano.

 

Gaetano de Siano a venit la Chefi la cuțite pentru a afla ce părere au jurații despre preparatul său. Pentru a-i impresiona, concurentul în vârstă de 56 de ani a ales să gătească piept de rață cu hribi și ierburi aromatice. Chef Bontea i-a catalogat preparatul drept „țâță de mâță”. „Chef Bontea, îți bați joc de mine”, a fost reacția concurentului, care a primit două cuțite și implicit continuă la Chefi la Cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest