George Piștereanu s-a căsătorit în secret, la Las Vegas!

 


George Piștereanu s-a căsătorit în secret, la Las Vegas. George Piștereanu se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit! Acesta nu doar că are parte de o carieră impresionantă, ci și de o viață sentimentală extraordinară. Actorul s-a căsătorit în secret, la Las Fierbinți și a publicat imaginile pe rețelele de socializare!

George Piștereanu a publicat primele imagini pe Instagram alături de soția sa! Iată cine este femeia care l-a fascinat pe actorul român.

'Părinții mei sunt din București,România, mai exact mama născută în București, iar tata în Sinoe. M-am născut și am crescut în Los Angeles, California, dar am fost întotdeauna conectată cu România, deoarece, după ce am crescut aveam să o vizitez în vacanțele de vară și la nunțile ocazionale în familie', a declarat ea pentru formashefitness.ro.

Mai mult decât atât, aceasta are o poveste de viață extrem de tumultoasă. Tatăl său a fost victima comunismului, mama ei a câștigat de două ori lupta cu cancer la sân, iar verișorul său a ajuns în NFL, fiind singurul aromân din Ligă.

Tânăra a mai fost căsătorită în trecut și are o fetiță!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest