Georgiana Lobonț și-a prezentat casa: „Nu mai avem spațiu!”

 

Cântăreața de muzică populară a investit o parte semnificativă din banii câștigați la evenimente în locuința sa.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Georgiana Lobonț a prezentat toate încăperile casei în care locuiește împreună cu soțul său, Rareș Ciciovan, și cei doi copii ai săi. Vedeta nu s-a uitat deloc la bani atunci când a fost vorba să investească în locuință, dorind să aibă parte de tot comfortul necesar. Mai mult, ea a angajat și un designer profesionist, cu care s-a sfătuit în privința decorării și amenajării locuinței.

 

Cunoscuta solistă se poate lăuda cu o casă amenajată cu multă grijă și bun gust. Georgiana Lobonț a avut grijă ca mobilierul și aranjamentele să fie și pe placul copilașilor ei. Atentă la toate detaliile, vedeta nu s-a uitat deloc la bani, iar acum se bucură de o casă superbă, care beneficiază de toate facilitățile. Albul este culoarea dominantă în locuința cântăreței.

 

„Avem și fetiță și băiețel în casă și trebuie să ne împăcăm. Un aranjament florar imens mi-am dorit la intrare și iată că s-a și realizat datorită designer-ului nostru. Inițial, acest aranjament ar venit unde este bradul, dar suntem în perioada sărbătorilor. Eu mi-am dorit mult ca zona de masă să fie în partea asta pentru că e și mai lumioasă și e frumos când intră cineva în casă să vadă. Și patul e încăpător pentru toți patru. Pe jos am ales să punem mochetă pentru mai multă căldură, mai ales că și cei mici se joacă mult pe jos și nu prea poartă papucei”, a spus Georgiana Lobonț.

 

Ea nu s-a oprit la prezentarea casei, ci a arătat telespectatorilor Antena Stars și o parte din garderoba sa, recunoscând că nu mai are suficient spațiu pentru a-și ține numeroasele rochii pe care le are. Georgiana Labonț se poate lăuda cu lucruri de preț, unele dintre ele având și o valoare sentimentală.

 

„Aici am cele mai frumoase hăinuțe din garderoba mea, costumele mele populare, dar în același timp țin și blănurile pentru că nu mai avem spațiu. Aceasta a fost cea mai apreciată rochiță din garderoba mea, dar e și cea mai grea în partea de jos. E foarte grea și e făcută pe comandă, special pentru mine. Cu aceasta am fost îmbrăcată când l-am botezat pe Edi, pe primul nostru copilaș”, a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest