Georgiana Lobonț, vacanță de 15.000 de euro! „Ne-am rupt din programul nostru și așa s-a nimerit!”

 

După un an încărcat, cântăreața împreună cu soțul și copiii au trăit 10 zile în paradisul din Maldive, unde au făcut tot ce le-a trecut prin minte.

 

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai în vogă cântărețe din România, așa că programul ei este foarte încărcat. Evenimentele ei se succed unul după altul, așa că își găsește destul de greu timp pentru ea și familie. La începutul lui februarie a luat o pauză de la cântări și a alocat timp de calitate pentru ea, soț și copii într-una dintre destinațiile de lux de pe planetă: insulele Maldive. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, vedeta a vorbit despre experiența avută.

 

 ”Eu mi-am dorit foarte mult să ajung în Maldive, e o locație și călduroasă și potrvită pentru luna în care ne facem acest concediu, ne-am rupt din programul nostru și așa s-a nimerit. Ne-am dorit să mergem toată familia”, a spus Georgiana Lobonț la Antena Stars.

 

Soțul ei, Rareș Ciciovan, a declarat că în această vacanță nu au făcut rabat de la nimic. Au făcut tot ce și-au dorit, astfel încât și cheltuielile au fost pe măsură. Pentru sejurul de vis din Oceanul Indian, Georgiana și Rareș au plătit în jur de 15.000 de euro. ”Acolo am plătit extra excursii, mâncare, am ajuns undeva pe la 14.000 -15.000 de euro”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

 

Cântăreața a mai mărturisit că s-a distrat de minune alături de soț și copii în Maldive și că au avut numeroase activități. De la scuba-diving la pesuit și la mersul cu barca. Au văzut de asemenea rechini și pisici de mare uriașe și pentru toată lumea a fost o experiență cu adevărat uimitoare. ”Ne-am dus cu barca, am fost la pescuit, am fost să vedem delfinii, am făcut scuba diving, am văzut corali, pisici de mare, rechini mari de 2,5 metri”, a spus Georgiana Lobonț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest