Gina Pistol, mesaj emoționant despre război: "Lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era"

 


Gina Pistol a postat în această dimineață un insta-story emoționant ce face referire la copiii din Ucraina, victimele implicate direct în acest război.

Vedetele continuă să facă postări emoționante despre război, prin care își exprimă susținerea față de oamenii implicați direct în acest eveniment. Gina Pistol le-a transmis, în această dimineață, urmăritorilor ei de pe Instagram, un mesaj emoționant, ispirat din discursul părintelui Chiril, de la Mânăstirea Vatoped.

"Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află. Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu. Împuterniciți-i să știe că ei pot schimba lumea. Nu-i învățați să fie înspăimântați și descurajați de starea lumii, ci plini de nădejde că poți face ceva în acest sens. Fiecare persoană din toată istoria fost plasată în timpul în care se afla datorită planului suveran al lui Dumnezeu”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

“…El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe VOI pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre.

…Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, DAR EI S-AU NĂSCUT TOCMAI PENTRU UN TIMP CA ACESTA, Părintele Chiril- Mânăstirea Vatoped, a continuat Gina Pistol.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest