George Burcea şi Keed s-au jignit ca la uşa cortului: "Animal prost..."

 

George Burcea nu uită și nu iartă! După aproape jumătate de an de la o postare pe care Keed de la Chefi la cuțite a făcut-o la adresa lui, actorul a reînceput scandalul. În urmă cu puțin timp, cei doi s-au jignit reciproc pe Internet, într-o serie de comentarii și postări.

În noiembrie 2021, Keed a postat o poză cu George Burcea cu mesajul „RIP. Mi-a părut bine”. Postarea a venit în perioada în care actorul a făcut un live controversat, în cadrul căruia a făcut afirmații care instigau la violență împotriva femeilor. Mai târziu, și-a cerut iertare pentru cele spuse.

Aparent, la acea vreme, Keed a fost unul dintre cei care nu i-au găsit scuze actorului și nu a ezitat să-și spună părerea în mod public. Azi, Burcea a reînceput scandalul cu un cometariu acid la o postare a unul coleg de breaslă, în care apărea și fostul concurent de la Chefi la cuțite.

„Bro, tu ești actor. De ce cânți cu bucătari de omlete?”, i-a scris George Burcea actorului Theo Costache.

De aici a venit și reacția lui Keed, care i-a cerut actorului să se oprească „că nu știe în ce se bagă”. Între cei doi a început un schimb de replici dure, în care Burcea l-a acuzat pe bucătar că nu este asumat. Din acest punct, jigniri precum „animal prost”, „dobitoc” și „ratat” s-au spus de ambele părți.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest