Chefii au fost impresionați când l-au văzut în fața lor pe marele atacant, dar și când au degustat preparatul iberic Arroz a la Cubana.
articolul continua dupa recomandari
După fundașul de legendă Ioan Andone și internaționalul Florin Bratu, un alt mare fotbalist român a venit în platoul Chefi la Cuțite pentru a-și dovedi priceperea în arta culinară. Gică Craioveanu a ales să pregătească o mâncare tradițională din Peninsula Iberică, și anume Arroz a la Cubana. „Grande”, așa cum este alintat Craioveanu în toată Oltenia, a făcut o serie de confesiuni despre trecutul fotbalistic, în timp ce gătea preparatul spaniol.
„Sunt mândru că am încă recordul meciurilor jucate și a golurilor marcate. 330 de meciuri și 70 de goluri. Am fost votat cel mai îndrăgit jucător străin la Real Sociedad. Sunt singurul român cu statuie în străinătate. Am reușit să mă impun, am fost și un tip plăcut, nu am treabă cu nimeni, nu mă cert cu nimeni. Sunt un tip vesel, optimist”, a fost confesiunea făcută de Gică Craioveanu.
Chefii au rămas surprinși în momentul în care ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția celebrul Gică Craioveanu. „Nu cred, wow! Ce onoare! Ce surpriză! O legendă vie a fotbalului românesc”, au zis chefii surprinși, aplaudându-l pe fotbalist.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc