Iana Novac va sărbători 20 de ani de căsătorie peste Ocean: ”Avem de cântat acolo”

 

Artista va fi în capitala Statelor Unite împreună cu soțul ei când se împlinesc două decenii de la nunta lor.

 

Iana Novac este una dintre vocile desăvârșite ale muzicii românești și este împlinită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie minunată alături de Octavian. Mai este puțin timp și cei doi vor sărbătorii 20 de ani de când au spus marele DA. O vor face la Washington, acolo unde au mai multe evenimente, după cum a declarat artista în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Anul ăsta facem 20 de ani de la nuntă. Vom pleca în America, unde avem amândoi de cântat, la Washington. Sărbătorim acolo, după care plecăm la Paris, că și acolo avem de cântat, tot împreună. Voi sărbători eu 40 de ani la Paris”, a mărturisit Iana Novac, pentru Antena Stars.

 

După 20 de ani de fericire alături de Octavian, Iana a vorbit și despre marile provocări prin care cuplul a trecut. Ea a spus că acestea sunt legate de carierele musicale ale celor doi. „Cea mai mare provocare este cariera noastră, fiindcă acolo sunt momentele în care nu suntem neapărat pe aceeași lungime de undă, dar într-un fel mie îmi place lucrul ăsta. Da, avem păreri diferite, pentru că suntem amândoi artiști, amândoi cu personalități foarte puternice și impunătoare așa, vreau să am ultimul cuvânt, el la fel, dar în timp am învățat să avem răbdare și înțelepciune”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest