Iar i-au cedat nervii! Anda Adam, implicată într-un nou scandal: „Ia-mi şi handicapul“

 

Anda Adam a fost implicată într-un scandal de pomină, recent, în parcarea unui mall din Cluj, unde și-a lăsat bolidul de lux. Vedeta a fost asaltată de mesaje de clienții centrului comercial, după ce a marcat BMW-ul customizat, unic în România, chiar pe șocul destinat persoanelor cu dizabilități.

Artista se află din nou în centrul atenției! Și de această dată tot din cauza unui scandal. După episodul în care s-a luat la bătaie cu o femeie într-un hotel de lux din Poiana Brașov, Anda Adam este în centrul atenției după ce a parcat în locul persoanelor cu handicap.

Vedeta a ieșit la plimbare în Cluj, după care s-a gândit să dea o tură și pe la mall. În centrul comercial, fiind grăbită, ea a parcat bolidul de peste 100 de mii de euro chiar într-un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Pentru gestul ei, Anda Adam a fost taxată de clineții centrului comercial, care i-au lăsat și un mesaj în bordul mașinii, plus reclamație. „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“, este mesajul transmis către cântăreață, scrie adevărul.ro.

Anda Adam se află la Cluj, unde face naveta în ultima vreme împreună cu logodnicul ei, afaceristul Yosif Eudor Mohaci, unde urmează să inaugureze pe 14 februarie un club. Artista anunță petreceri fabuloase și distracție ca în renumita insulă Mykonos din Grecia.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest