Iasmina Petre face cosplay! S-a apucat de gătit când a renunțat la carne: „Sunt foarte neconvențională…”

 

Concurenta i-a surprins pe chefi cu hobby-ul ei destul de neobișnuit, care are legături puternice cu Japonia.

 

Iasmina Petre este în viața de zi cu zi inginer peisagist, însă are o pasiune mai puțin obișnuită: face cosplay, adică se transformă în personaje din desene animate sau jocuri. Totul a început dintr-o joacă, dar a devenit unul dintre hobby-urile principale ale concurentei, cel de-al doilea fiind gătitul.

 

„Fac „cosplay” (...) Eu am fost mereu conectată cu zona japoneză. Personajul interpretat astăzi este dintr-o serie de jocuri și anime-uri. Nu o să mai am atât de multă încredere. În momentul acesta mă simt eu, eu care nu pot să mă manifestez. În viața de zi cu zi este Iasmina, care lucrează ca inginer la o firmă din București (...) Mă consider frumoasă așa. De la început am fost pe zona japoneză, dar pe drumul meu am dat și de Coreea. Noi ne întâlnim ca și comunitate de cosplay la evenimente. Am fost jurat la festivalul de cosplay anul trecut”, a spus Iasmina la Chefi la Cuțite.

 

Totodată, concurenta a început să gătească cu frenezie în momentul în care a renunțat la carne: „Eu cu gătitul am început în liceu, atunci când mâncam carne. Odată cu tranziția spre dieta vegetariană, am început să îmi fac singură mâncarea. Sunt foarte neconvențională atunci când vine vorba de gătit. La Chefi la cuțite am venit să le gătesc chefilor fix din curiozitate și să văd dacă sunt îndeajuns de bună pe cât spun prietenii mei”, a mai spus tânăra, la Chefi la cuțite.

 

Preparatul Iasminei Petre nu i-a impresionat pe toți jurații, aceasta primind un singur cuțit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest