Iată de ce ar trebui să aveți canapele în bucătărie (P)

 

Reflectând asupra interiorului bucătăriei, multe gospodine au dificultăți în a plasa tot mobila necesară pentru o zonă relativ mică. În acest caz, salvarea vine sub forma unor canapele și colțare de bucătărie. Acest element de mobilier tapițat vine în forță pentru a rezolva mai multe probleme deodată, datorită configurației sale ușor de utilizat. Care sunt avantajele sale?

Zonarea spațiului de bucătărie

În acest scop, o canapea de colț de bucătărie este ideală. Împărțind suprafața de podea în două sectoare, unul dintre ele poate fi folosit exclusiv pentru gătit, iar în celălalt pentru a crea ceva de genul camerei de zi, pentru a bea o ceașcă de cafea, a citi confortabil un ziar sau viziona un serial la televizor. Astfel, chiar și o cameră mică va îndeplini două funcții în același timp.

Soluție pentru mai multe scaune

Atunci când alege colțare de bucătărie de dimensiuni mici, multe gospodine apreciază designul acestora, care furnizează un număr mare de scaune cu o amprentă la sol relativ mică. Într-adevăr, o canapea de colț de bucătărie este capabilă să găzduiască fără efort șase persoane în același timp. Este puțin probabil să stea confortabil același număr de vizitatori pe scaune. Și în ceea ce privește ușurința de așezare, aceste colțare de bucătărie câștigă clar.

Pat suplimentar

Cele mai multe colțare de bucătărie pot fi ușor de extins, transformându-se într-un pat mare pe care pot dormi ușor două persoane. Acest lucru poate fi util în cazul în care oaspeții au rămas în vizită în mod neașteptat de târziu și decid să rămână peste noapte. Există o varietate de modele de colțare de bucătărie, pentru orice dimensiune.

Funcționalitate suplimentară

Mulți producători completează colțare de bucătărie cu elemente funcționale care permit să rezolve problema de stocare a diferitelor mici de lucruri. De exemplu, în sertarul de jos, puteți stoca în mod convenabil prosoape și șervețele, fețe de masă și reviste cu rețete. Acest aspect le face viața gospodinelor mult mai ușoară, deoarece multe dintre aceste elemente sunt dificil de plasat într-un mod ordonat. Astfel, o canapea de bucătărie este, de asemenea, funcțională.

Aceste soluții inteligente de așezare oferă o mulțime de locuri pentru a depozita lucrurile esențiale pentru bucătărie și mese în interiorul sertarelor, al dulapurilor și altele. Un colțar cu spațiu de depozitare vă oferă un loc confortabil pentru a vă relaxa între mese. Sertarele adânci de sub scaun oferă spațiu de depozitare pentru obiectele care nu încap în interiorul dulapurilor de bucătărie. O grămadă de perne cu model adaugă confort și culoare.

Luați în considerare ușurința de acces atunci când proiectați colțare de bucătărie cu depozitare. Într-un colț de mic dejun, sertarele de sub băncile încorporate pot fi dificil de deschis fără a se lovi de masă. În schimb, scaunele în sine se pot ridica pentru a dezvălui spațiu de depozitare pentru ustensilele de bucătărie voluminoase și decorațiunile de sezon.

De asemenea, o banchetă în formă de L economisește spațiu într-o zonă de luat masa. Compartimentele de depozitare de sub scaune ascund echipamente de bucătărie suplimentare și jucării pentru copii. O masă ovală vă va oferi suficient spațiu pentru a lua masa în familie fără a aglomera restul camerei.

Noi oportunități pentru decorarea bucătăriei

Puteți cumpăra un colțar de bucătărie cu un bloc lipsă. Astfel, puteți nu numai să economisiți spațiu, ci și să arătați imaginație, punând o vaze de flori sau o lampă în spațiul gol. Sau puteți plasa pur și simplu acolo o măsuță mică cu serviciu de ceai. Totul depinde de stilul întregii bucătării și de preferințele proprietarilor.

În ceea ce privește stilul, un colțar de bucătărie tapițat în imitație de piele este foarte practic în materie de îngrijire și arată foarte bine. Canapele de bucătărie tapițate sunt adesea echipate cu huse detașabile, care sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate într-o mașină de spălat rufe obișnuită.

Astăzi, puteți găsi un model excelent de colțare de bucătărie potrivit pentru orice stil și interior. O alegere excelentă a culorii materialelor de fabricare a tapițeriei și a cadrului permite   combinarea mobilierului tapițat cu orice design de bucătărie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest