Ilie Caraş a fost la un pas de moarte. Cauciucul maşinii a explodat în timp ce mergea cu 140 km/h

 

Ilie Caraş, la un pas de moarte. Cântăreţul de muzică populară a trecut prin momente groaznice recent. Cauciucul maşinii cu care se deplasa la un spectacol a explodat în timp ce mergea cu 140 km/h. Totul s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, iar şoferul artistului a evitat o tragedie.

Ilie Caraş, la un pas de moarte. Artistul şi şoferul lui se aflau în autoturismul cântăreţului şi mergeau la un spectacol. În timp ce se aflau pe autostradă, a explodat unul dintre cauciucuri, însă, din fericire, cei doi au scăpat cu viaţă.

”Am simtit moartea foarte aproape! Cand mi-a explodat roata, eram pe autostrada, circulam cu 140 km/h, s-a simtit ca atunci cand sunt avionul trece prin turbulente. Marele noroc este ca tirul din spate, a incetinit dupa ce a vazut problema, altfel zob ne facea.

Aveam viteza, ma grabeam. Noroc ca am un sofer profesionist care a stiut ce sa faca sa nu ne rasturnam. Cand a explodat, s-a pierdut controlul. El a reusit sa redreseze masina, am oprit, a stins repede focul, luase foc roata. Sunt precaut, schimb cauciucurile in fiecare an, cred ca era intepata roata. Problema e ca era sa dau coltul.”, a declarat Ilie Caraș pentru Star Popular.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest